null

Een huis zonder energierekening

Als we zo doorgaan met het gebruik van fossiele brandstoffen zal de opwarming van de aarde doorzetten. Met overstromingen, extreme droogte, uitputting en zelfs verwoesting tot gevolg. We moeten overstappen op duurzame energie. Gelukkig wordt Nederland wakker. We hebben hard gewerkt aan de kennis en technologie om duurzame energie op grote schaal te kunnen laten stromen. Zonne-energie is de afgelopen vijf jaar ongekend populair geworden. Meer dan 400.000 huishoudens in Nederland hebben inmiddels zonnepanelen op hun dak. Niet alleen is dit goed voor het milieu, zonne-energie is tegenwoordig ook goedkoper dan fossiele energie. Met de hulp van een expert kan ook jij je huis binnen no-time energieneutraal maken. De wereld rekent op je. Doe je mee?

‘Recensie van tevreden klant of partner’

Tamara Oliehoek / facilitair manager Kessler Stichting

InnoPV helpt je overstappen

Onze oplossingen

bg_image

Zonnepanelen

In Nederland hebben we te maken met een toenemend probleem van huisvesting, met name in bloeiende steden waar de economische groei sterk is, zoals Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Woningen zijn schaars en onbetaalbaar. Dit heeft nadelige gevolgen voor bedrijven. Zij hebben namelijk moeite goed internationaal personeel te vinden dat in Amsterdam wilt werken. Toptalent trekt nu eerder naar steden als Barcelona en Berlijn. Met Project Expats spelen wij in op dit probleem.

Wij hebben ons tot doel gesteld om van 2018 tot en met 2020 minimaal 50 panden te kopen rondom de 8 internationale scholen in Amsterdam. Deze zullen wij volledig strippen en verbouwen en zullen wij uitsluitend verhuren aan expats. De huizen zullen volledig gemeubileerd opgeleverd worden en een beheerde zal dagelijks beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. In Project Expats worden huizen verhuurd in het middensegment. Prijzen van de investeringspanden liggen gemiddeld tussen de 250.000 en 300.000 EUR en de huurprijs zal gemiddeld 1.750 EUR zijn.

bg_image

Oplaadpalen auto

In de Randstad leggen wij ons toe op onroerende zaken die ondergewaardeerd en/of aan onderhoud toe zijn. Hiervoor richten wij ons op onder andere veilingen en woningbouwcoöperaties. In dit project zijn de panden gemiddeld 175.000 EUR en is meer dan 50% van de panden in Den Haag gesitueerd. De gemiddelde doorlooptijd van acquisitie tot verkoop bedraagt 6 maanden en het beoogde totaalrendement bedraagt 8 tot 12%. Een typische investering bedraagt 350.000 tot 500.000 EUR.

bg_image

3e oplossing

Wil jij zelf je energie opwekken en dat ook nog op een duurzame en eerlijke manier? Wij helpen je graag. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wat je voor ogen hebt. Na een eerste beoordeling nemen we contact met je op.

Onze garanties

Over de CEO

Voorbeeld Metz: De directeur Mehmet Döker nam het van oorsprong familiebedrijf Metz Woningtextiel in 2007 over van meneer van Thiel en mevrouw van Thiel-Metz. Döker, die makelaardij studeerde aan de Hogeschool Rotterdam en die een achtergrond heeft in het bankwezen (NIBC en MeesPierson) en bij het Ministerie van Landbouw, begon zich vanuit de expertise in woningtextiel steeds meer toe te leggen op de projectstoffering van gerenommeerde organisaties zoals zorginstellingen en ambassades. Het ondernemersinstinct gecombineerd met organisatietalent bracht Döker tot de ambitie om projecten steeds meer van A-Z in eigen beheer te nemen. Metz Projecten was het resultaat. Döker bouwt in zijn projecten op een groot en divers netwerk. Zo heeft hij contact met meerdere internationale investeerders en directeuren van grote bedrijven en is hij betrokken bij de Dutch Dream Foundation. Döker is zelf ook investeerder in langetermijnprojecten.

Bouwen aan de toekomst

Vul het formulier in om een gesprek aan te vragen. We zullen het hebben over jouw beoogde doel, de soort oplossing die je voor ogen hebt en wat ons passende advies is.

We zien je plannen tegemoet.

Grts.

Pascal …