Zonne-energie benutten, duurzaam verwarmen en energie besparen

Dit levert het jou op

Compleet ontzorgd of samen naar een mooi eindresultaat

In drie stappen dragen wij zorg voor het hele proces om je huis energieneutraal te maken. Van voorstel tot uitvoering tot onderhoud.

1. Globaal voorstel

Op basis van jouw situatie doen we een eerste globale voorstel. Op basis van satellietbeelden en een telefonische inventarisatie maken we een gedegen inschatting van jouw situatie. Wij gebruiken hiervoor Solar Monkey, een geavanceerd softwaresysteem ontwikkeld aan de TU Delft. Dit biedt ons de mogelijkheid om op afstand een calculatie te doen op basis van locatie, oriëntatie en schaduw. Aanvullende vragen gaan over wat je nu doet aan energie besparen, hoe je jouw huis isoleert en ventileert en wat jouw huidige verbruik is.
In ons voorstel verwerken wij altijd twee soorten panelen. De eerste optie met standaard kwaliteitspanelen, de tweede optie met hoog-rendement panelen. Je krijgt hiermee altijd een reële inschatting van de opbrengst en terugverdientijd.

2. Plan en uitvoering op maat

Ben je enthousiast over ons globale voorstel, dan gaan wij aan de slag met een op maat gemaakt plan van aanpak. Hierbij doen we een dubbel check op de calculaties, bekijken wat er in de praktijk uniek is aan jouw situatie en werken we alles uit tot een foutloos, veilig en kwalitatief raamwerk. Daarbij heb je keuze uit drie opties:

Full service

Wij verzorgen het gehele traject, jij hebt nergens omkijken naar.
Aan de hand van het initiële voorstel neemt één van onze technische experts de wensen en mogelijkheden met je door en verwerken deze in jouw persoonlijke account. Vervolgens komt de expert bij jou langs om alles op te meten, samen met jou de kabelroutes te bepalen, de plaats van de omvormer te bepalen en de meterkast te controleren. Komen er onverwachte zaken aan het licht? Dan bespreken wij die ter plekke. Na ons bezoek gaan wij aan de slag met het definitief legplan en de begroting. Wij zijn 100% transparant over onze arbeidskosten en materiaalkeuzes en nodigen je uit al jouw vragen hierover te stellen.
Na jouw akkoord gaan wij aan de slag met de planning, voorbereiding en bestelling. Zodra de materialen in ons magazijn staan zijn ze jouw eigendom en factureren wij deze. Als je in aanmerking komt voor de BTW-teruggave helpen wij jou deze te regelen. Onze installateurs zorgen voor de plaatsing die veilig en conform de geldende normen zijn. Pas na oplevering factureren wij de montage.

Low cost quality

Bespaar minimaal 250 inclusief BTW door zelf wat voorwerk te doen.
Wil je nog meer geld besparen en vind je het leuk om zelf mee te bouwen aan je energieneutrale woning? Dan is de lowe cost quality de optie voor jou. Na akkoord op ons globale voorstel vragen we je een vragenlijst in te vullen, specifieke foto’s te maken en wat gegevens te checken. In een telefonisch consult neemt onze technische expert het geheel met je door en aan de hand van je wensen maken wij een compleet legplan.
Na jouw akkoord gaan wij aan de slag met de planning, voorbereiding en bestelling. Zodra de materialen in ons magazijn staan zijn ze jouw eigendom en factureren wij deze. Ondertussen koppelen we een gecertificeerde montagepartner aan je zodat je de plaatsingsdatum af kunt stemmen. Wil je zelf de montage verzorgen of heb je een eigen installateur? Dat is mogelijk. Wij brengen het bedrag voor de montage in mindering, zodat je dit zelf kunt regelen.

Custom

Speciaal voor unieke gevallen, zoals in-dak-systemen, vol-dak-systemen en speciale constructies.
Er komt een technische expert bij je langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. De investering hiervoor bedraagt eenmalig 90 euro inclusief BTW. Vervolgens maken wij kosteloos een inschatting van de arbeidstijd die nodig is om tot een gedegen advies te komen en het traject voor jou te verzorgen. Na akkoord gaan we voor je aan de slag.

3. Onderhoud

Een energieneutraal huis is een investering voor de lange termijn. Uiteraard wil je hier jarenlang profijt van hebben. Hiervoor moet de installatie netjes en goed blijven draaien. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten.

SLUIT JIJ JE AAN?

Voorstel aanvragen